Välkommen till Persiennexperten!

Persiennexperten är ett privatägt och väletablerat företag som startade i början av 80-talet och som har haft en stark utveckling sedan dess. Idag är vi det ledande företaget i branschen och omsätter ca 45 mkr och har ett 30-tal anställda samt en stor egen tillverkning av solskyddsprodukter.

OM OSS 1
En av våra anställda hjälper till med montering

Vår affärsidé
”Vi förbättrar våra kunders komfort och miljö genom att sälja och montera kundunika solskyddslösningar till hemmiljö, företag, offentlig miljö och byggprojekt i södra Sverige. Vi arbetar för hög kvalité, lönsamhet och trivsel.”

Du slipper åka runt och leta
Vi kommer hem till dig och visar våra kollektioner i din egen miljö. Du sparar in turer fram och tillbaka med prover. Det ger dig också möjlighet att i lugn och ro ställa frågor.
Ring, så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök

Mycket att välja på
Du får tillgång till ett komplett sortiment inom solskydd. I denna broschyr visar vi några modeller och varianter för att ge dig inspiration. Det finns mycket mer att välja på: modeller, färger, material, tyger och kombinationer. Allt måttanpassas.

Det ska hålla i många år
En stor del av vårt sortiment tillverkar vi själva för att vara säkra på att våra produkter håller en hög kvalitetsnivå. För det övriga sortimentet har vi ett nära samarbete med noga utvalda leverantörer. Allt ska tåla vårt nordiska klimat.

Produkter som passar hos dig
Det är vårt ansvar att den färdiga produkten passar och monteras på ett professionellt sätt. Därför gör vi all måttagning själva på plats. Monteringen sköter sedan våra egna montörer.

Konkurrenskraftiga priser
När du har bestämt dig för vad du vill ha får du en tydlig offert med ett pris som innefattar alla kostnader inklusive montering. Inga överraskningar i efterhand.

En leverantör att lita på
Tre års garanti, branschens tryggaste, får du på både produkter och montering.
Vi är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet.

Persiennexperten
Persiennexperten är ett privatägt och valetablerat företag som startade i början av 80-talet och som har haft en stark utveckling sedan dess. Idag är vi det ledande företaget i branschen och omsätter ca 40 mkr och har ett 25-tal anställda samt en stor egen tillverkning av solskyddsprodukter.