Solfilm Eslöv

Svalare klimat med solfilm i Eslöv

Fastighetsfilm i Eslöv
Solfilm för fastigheter ger en snyggare fasad, bättre inomhusklimat, minskad blekning av inredningen, insynsskydd och ökad säkerhet genom att ge ett visst skydd mot glassplitter om glaset skulle gå sönder eller krossas.

Insynsskydd
Solfilmen är ett utmärkt insynsskydd, men ger ändå stort ljusinsläpp. Fönsterputsning sköts som vanligt.

Behagligare klimat
De som har fått solfilm monterad på kontoret eller i hemmet märker direkt skillnad av ett svalare och behagligare klimat när solen står på. Utsatta områden som t.ex. vid fönster eller vid stora glaspartier blir inte längre omöjliga att sitta och arbeta vid. Vad som finns på dataskärmen eller TV:n blir mycket lättare att se med solfilm på fönstren. Allt fler fastighetsägare och konsulter har nu fått upp ögonen för solfilm som det perfekta komplementet till effektiv kylning av fastigheter i Eslöv.

Säkerhet
Solfilm monterad på ett vanligt fönster ger ett visst skydd mot glassplitter om glaset skull gå i sönder eller krossas. Solfilmen håller ihop glaset och därför minimeras skador av löst glassplitter. Vill ni ha ett starkare skydd, rekommenderar vi säkerhetsfilm.

Snyggare fasad
Vem har inte sett stora enhetliga glaspartier och tyckt att det ser snyggt ut. Ofta är det solfilm som sitter på dessa glas och utseendet höjs på fastigheten. Solfilmen finns i många olika nyanser och mörkhetsgrader.

UV-strålar
Solfilmen tar bort ca 99 % av UV-strålarna som är en av orsakerna till blekning av bl. a tapeter, möbler och mattor som så många tror är det inte enbart UV-ljus som bleker.

Dekorfilmen
Dekorfilmen är en film som kan användas i mänga olika miljöer. Den fungerar som ett utmärkt insynsskydd i till exempel badrum, omklädningsrum, kontor, ja överallt där du vill ha ett 100%-igt insynsskydd men ändå få ett stort ljusinsläpp. Dekorfilmen finns att få i många olika färger och kan med lite fantasi göra underverk.

Designfilmen
Designfilm är väldig populär bland arkitekter, inrednings dekoratörer och byggnadsentreprenörer i Eslöv. Det är en film som gör ett vanligt glas till något fräckare, roligare och annorlunda. Designfilmen finns att få i olika utförande och färger.

Solfilmsrullgardin
En solfilmsrullgardin ger er en bekvämare arbetsmiljö, du slipper bländande reflexer på datorskärmen och mängden värme som släpps in är avsevärt mindre. Med en solfilmsrullgardin får du en jämnare temperatur på din arbetsplast eller i hemmet, samtidigt som du fortfarande kan se ut. Fördelen med solfilmsrullgardin är att du kan använda den när du behöver den.