Markiser Malmö

Markiser Malmö

Letar du efter högkvalitativa markiser Malmö? Sök inte längre än Persiennexperten, markisinstallatören med över 30 års erfarenhet av att leverera och installera förstklassiga markiser.

På Persiennexperten tror vi på att ge våra kunder raka och ärliga råd. När du bjuder in oss till dig tar vi oss tid att förstå dina behov och önskemål, så att vi kan hitta den perfekta markisen för din miljö.

Att installera en markis är inte bara ett utmärkt sätt att förbättra utseendet och känslan i ditt hem utan kan också öka dess värde. En väl utformad och väl installerad markis kan ge ytterligare bostadsyta, vilket ger dig mer utrymme att njuta av ditt hem och din trädgård.

Vi är stolta över vårt starka kundfokus, vilket innebär att du har en enda kontaktpunkt under hela beställnings- och installationsprocessen. Vi använder oss aldrig av högpresterande försäljningstaktik eftersom vi tror på att låta våra produkter och tjänster tala för sig själva.

Låt inte det oförutsägbara svenska vädret lägga påverka er. Med en kvalitetsmarkis från Persiennexperten kan ni njuta av er uteplats året runt, oavsett om det regnar eller inte. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation.

Skugga och skydd mot solen
Markiser ger en effektiv lösning för att reglera mängden solsken på din uteplats. Svalare och miljö, vilket ger en behagligare vistelse på uteplatsen.

Energibesparing
Solsen som tränger in värmer huset – vilket kan leda till en högre elförbrukning i form av AC eller andra kylsystem. Markiser hjälper mot oönskad hetta även inomhus. 

Extra skydd för inredning
Markiser kan skydda möbler, mattor och andra inredningsdetaljer från solblekning, vilket förlänger inredningens livslängd. Denna skyddsfunktion hjälper också till att bevara utseendet på byggnader och skydda dem från UV-skador.

Lugn och ro 
Markiser kan också ge ökad integritet genom att skapa en privat utomhusmiljö. Detta kan vara särskilt användbart i bostadsområden eller på uteplatser som är utsatta för insyn.